Grappig “sexperiment” wat er zal gebeuren als je elke dag seks hebt

“Zes maanden geleden hoorde ik de radio over het ene paar, dat elke dag gedurende 60 dagen seks had. Het veranderde hun huwelijk ten goede. En ik besloot hetzelfde te proberen.

Op dat moment hebben we elke week seks, niet zozeer om het huwelijk perfect te overwegen. Maar we waren beiden niet geïnteresseerd om het vaker te doen. We hebben vier kinderen (9, 7 en 5 jaar oud en de jongere dan het nieuwe jaar onlangs), en aangezien we beiden op kantoor werken, is ‘s avonds nee. Bovendien neem ik antidepressiva die libido verminderen. Over het algemeen ging het over wat te denken. Maar ik begreep dat als ik erover vertel, mijn man, dan zal er geen plaats zijn om te gaan.

En ik besloot dat als het eenmaal nuttig is voor een relatie – je moet proberen. Ik heb hem een ​​sms van het werk gestuurd, hij was geïntrigeerd en aangeboden om dezelfde nacht te beginnen. Regels zijn eenvoudig: we hebben elke dag seks gedurende twee maanden, behalve dagen dat iemand ziek is, we zijn in de weg of ik heb kritieke dagen. En we waren allebei grappig zo praktisch om seks te benaderen, maar nog interessanter was om te weten wat er gebeurt.

‘S Avonds lagen we de kinderen, ging ik naar de slaapkamer en kreeg. We zijn meestal voorbereid op seks: ging naar een restaurant, ik heb een prachtig ondergoed gedaan, maar besloot nu om conventies te verwaarlozen.

Na een paar dagen begon het interessant. De man werd veel meer ontspannen, hij speelde meer met kinderen en stopte ze om te slapen. Toen ik hem erover vertelde, antwoordde hij dat ze niet langer dacht aan hoeveel tijd werd bezet door avondzaken, sindsdien zullen

erectiepillen

we nog steeds seks hebben. Dus het was met veel dingen die hij begon gemakkelijker te ervaren. Bijvoorbeeld geld. We hebben vaak uitgaven besproken, maar nu heeft niemand ervaren. SEX draagt ​​bij aan de productie van “hormonen van geluk” – dopamine en oxytocine. Misschien heeft het geholpen om de wereld in het gezin te houden. Het belangrijkste is dat seks een echtgenoot meer kalm maakte, en ik vond het zo meer leuk. Allebei gewonnen!

Voor mij werd dagelijkse seks al snel een manier om te ontspannen en dichter bij haar man te komen. Ik besefte dat ik sneller en sterker word. Misschien is de geplande seks niet zo mooi als spontaan, maar in de tijd werd hij nog meer romantisch. Op sommige dagen hebben we muziek opgenomen of elkaar massage gemaakt.

En ik begon te verkennend naar andere paren en denken dat we meer seks hebben!

Wanneer de marathon voorbij is, niemand wilde stoppen. En we besloten om door te gaan! Nu hebben we minstens zes keer per week seks, die het op zijn beurt initiatief. Dit is belangrijk voor ons, omdat de kamagra nederland man liefheeft als ik actief actief is.

We zijn al 15 jaar samen, we hebben 40, en we hebben al vijf maanden gewoond, elke dag seks hebben. De gewoonte om dit te doen is een investering in onze relatie die de communicatie en in de toekomst zal helpen versterken. “.

Leave a Reply